Magazin

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder bikinili pozları sonrası açıklama yapmak zorunda kaldı..

Ünlü oyuncu Özge Özder, “Sadakatsiz” dizisi ve yeni doğan kızı Eva Luna ile gündemden düşmüyor. Ama son yaptığı bikinili paylaşım bambaşka bir tartışmaya neden oldu.

Özge Özder, geçtiğimiz sezon da “Sadakatsiz” dizisi ile ekrana geldi. Bu dizi için bir başka başarılı proje “Mucize Doktor”u geride bırakan ünlü oyuncu, yaptığı seçimde yanılmadı. “Mucize Doktor” giderek ratinglerde düşerken, “Sadakatsiz” geçen sezonun en çok ilgi çeken dizilerinden biri oldu. Derya karakteri ile tekrar parlayan Özge Özder, özel hayatında da heyecan veren gelişmeler yaşadı. İlk çocuğu Eva Luna’yı doğuran Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz ve kızlarıyla yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi edindi. Gündemden düşmeyen isimlerden birine dönüşen Özge Özder, son olarak bikinili paylaşımıyla Instagram’ı salladı. Sonunda da, “Anne olmanın keyfini bozacak hiçbir şey yok.” diyerek diğer annelere destek verdi.

Özge Özder kimdir?

Özge Özder 1 Nisan 1978 Ankara doğumludur. Elif Özge Özder ortaokul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Koleji’nde okumuş; daha sonraki yıllarda tiyatro ile tanışmıştır. 1996 yılında konservatuar sınavlarına girerek Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünü burslu olarak Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü ise Yüksek puanla kazanmıştır. 2000 yılında Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olan ve profesyonel oyunculuk hayatına BKM ile başlamış olan Özge Özder; 2001 yılından beri aktif olarak tiyatro sahnelerinde yer alıyor.