Ekonomi

Akbank Bayrama Özel Kart Kampanyasını Açıkladı! Son Gün 31 Temmuz…

Bayram tatilini nasıl geçireceğini düşünen ve pandemi döneminde zor durumda kalan vatandaşa Akbank‘tan güzel haber geldi. Akbank bankamatik kartı olan müşterileri için kurban bayramına özel giyimde online olarak yapacağınız 200TL-üzeri her alışverişinizde toplam 30 TL chip para kazanmanıza olanak sağlayacak. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler 31 Temmuz tarihine kadar “MODA” yazıp 4566’ya SMS gönderebilir veya Axess mobil uygulamadan katılabilecek. 30 TL cihp para kart sahiplerine 2 gün içinde yüklenecek.

Kurban Bayramına Özel Akbank Kampanyasının Detayları
  • Akbank kartına sahip olan müşterileri için Akbank yeni bir kampanya başlattı. Kurban bayramına özel giyim alanında kartınızla yapacağınız her 200 TL ve üzeri alışverişte toplam 30 TL Chip para vereceğini açıkladı.
  • Kampanyaya katılmak isteyen Akbank kart sahiplerinin bankaya kayıtlı telefon numarasından “MODA” yazıp 4566’ya SMS göndermesi veya Axess mobil uygulamasını indirerek işlemleri tamamlamaları ve uygulamaya kayıt olmaları gerekiyor. Akbank kampanya detaylarını açıklarken Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirmeyeceklerini açıkladı.
  • Ayrıca Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 30 TL chip-para kazanabilecek. Akbank Kampanyadan sadece açık bireysel asıl Neo ve Akbank Kart sahipleri yararlanabileceğini belirtti.
  • ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil olamayacak.