Magazin

Leyla ile Mecnun dizisi geri dönüyor!

Bir dönemin efsanesi Leyla ile Mecnun uzun bir aradan sonra geri dönüyor! Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EXXEN platformunda yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin çekimleri tam kadro başladı.

Leyla İle Mecnun Geri Dönüyor! Son Aşamalara Gelindi... - onedio.com

Bir döneme damgasını vuran efsane dizi Leyla ile Mecnun sevenlerini mutlu eden bir haberle gündeme geldi. Dizinin yeni bölümleri Exxen adlı platformda yayınlanacak.

Serkan Keskin’den açıklama

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteri ile son 2 sezona damgasını vuran isimlerden Taner Ölmez, kendisi gibi oyuncu olan Ece Ceşmioğlu ile evlendi. Düğüne ünlü çiftin yakın arkadaş grubu ve akrabaları katıldı.

Düğüne katılanlar arasında Serkan Keskin ile Meriç Aral çifti de vardı. Mucize Doktor dizisinde yer alan isimlerden biri olan Keskin, rol arkadaşını bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Oyuncu, “Arkadaşlarımız evleniyor, biz de onların yanına geldik bu ana şahit olmak için” dedi. Meriç Aral da çift adına çok mutlu olduğunu ifade etti. Aral, “Şimdi böyle heyecanlıyız” dedi.

Dizinin eski ekibi aynen korunarak yeni bölümlerin çekimlerine başlandığı da ortaya çıktı. Serkan Keskin, düğüne gelmeden önce sette olduğunu söyledi. Oyuncu, “Çok güzel geçiyor, setten geliyorum. Her şey yolunda, her şey kaldığı yerden devam ediyor, çok eğlenceli” diye konuştu. Soru üzerine hikayede büyük değişiklik olmadığını aynı hikaye ile devam ettiklerini anlatan Serkan Keskin, dizide her şey olabileceğini de belirterek nasıl bölümler geleceği sorusunu ortada bıraktı. Serkan Keskin detay vermedi ama Leyla ile Mecnun hayranları yeni bölümlerin heyecanını yaşamaya devam ediyor.

Serkan Keskin dizide İsmail karakterine hayat veriyor ve dizinin Exxen platformunda ne zaman yayınlanmaya başlanacağı ise henüz netleşmedi.