Magazin

Burçin Terzioğlu aşka geldi!

Oyuncu Burçin Terzioğlu, yeni aşkı spor eğitmeni Umut Duygu ile Çeşme’de güneş ve denizin tadını çıkarıyor. Kamera karşısına geçmeyi tercih etmeyen çift, denizde romantik anlar yaşarken objektiflere takıldı.

Burçin Terzioğlu ile sevgilisi Umut Duygu, denizde aşka geldi

Küçük yaşlarda başlayan oyunculuk hayatına başarılı projelerle devam eden ve adından sıkça söz ettiren oyuncu Burçin Terzioğlu, bir süredir Umut Duygu ile aşk yaşıyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Terzioğlu, spor eğitmeni sevgilisi ile Çeşme’ye giderek tatil sezonunu açtı. Denize giren ve birbirlerine su atarak şakalaşan ikili, romantik anlar da yaşadı.

Bikinisinin ipi çözülen Burçin Terzioğlu’na sevgilisi yardım etti. Umut Duygu bir yandan da güzel oyuncuyu öpücüklere boğdu. Terzioğlu da Duygu’ya sevgisini ona sımsıkı sarılarak gösterdi.

Burçin Terzioğlu’ndan İlker Kaleli açıklaması

Aşklarıyla magazin dünyasının gözde çiftleri olan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, 3,5 yıllık ilişkilerini geçen yıllarda sonlandırmıştı. Eski sevgilisinin paylaşımını beğenen Terzioğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı. Terzioğlu, İlker Kaleli ile ilgili, “İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bununla ilgili çok konuşmaya gerek yok” açıklamasında bulundu.

Oyuncu çift Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, ‘Poyraz Karayel’ dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamışlardı. Aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen ikil, 3,5 yıllık ilişkilerini ise geçtiğimiz yıllarda sonlandırdı. Sevenleri tarafından çok yakıştırılan çift hayatlarına devam etse de hayranları tarafından hala bir araya gelme umudu taşıyor. Sıla ile yaşadığı aşkla magazin dünyasına bomba gibi düşen İlker Kaleli, Sıla’nın Sinem Kobal’ı takipten çıkarması ve kıskançlık krizi iddialarına karşı sessiz kaldı.

Biten aşklarının ardından hayranları, ikilinin hep barışacağını düşündü, fakat Burçin Terzioğlu geçen yıl spor hocası Umut Duygu ile aşk yaşamaya başladı. Ardından İlker Kaleli de Sıla ile ilişkiye başladı, aynı evde yaşamaya başlayan çiftin evlilik yolunda ilerlediği konuşuluyor ancak henüz bir açıklama gelmedi.