Magazin

Bir dönemin efsanesi Hepsi Grubu’nun Cemre’si anne oldu

Bir dönemin popüler müzik grubu ‘Hepsi’nin üyelerinden Cemre Kemer, kızı Karla’yı kucağına aldı. İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Kemer, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

2020’de sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Cemre Kemer-Emre Medina çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine ‘Karla’ adını verdi. Çiftin kızlarının adı olan Karla, ‘Özgür ve güçlü’ anlamına geliyor. İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan ünlü şarkıcı, mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Kızı ile ilk fotoğraflarını yayınlayan Kemer, gönderilerine nazar boncuğu emojisi eklemeyi ihmal etmedi. Takipçileri, 36 yaşındaki Cemre Kemer’e tebrik mesajları yolladı.

Cemre Kemer kimdir?

“Hepsi” adlı müzik gurubu üyesidir. 2015 yılında “Durma Dans Et” adlı dans yarışmasında jüri üyesidir.
Cemre Kemer, 17 Şubat 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babasının adı İslam Kemer’dir. Aynı zamanda menajerliğini de yapan annesinin adı Şebnem Özberk’dir. Cemre’nin annesi ile babası boşandıktan sonra annesi bekarlık soyadını almıştır. Dilan ve Sehle adlarında iki kız kardeşi vardır. Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu’nda okudu. İlkokuldan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde bale eğitimi de alarak aynı zamanda ortaokul ve liseyi burada bitirdi. Atatürk Kültür Merkezinde Çocuk Ve Gençlik Balesi gurubuyla sahneye konulan çeşitli çocuk bale oyunlarında değişik rollerde görev yaptı.

Hepsi grubu yeniden bir araya gelecek mi?

Hepsi grubu neden dağıldı?

Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Cemre Kemer ve Yasemin Yürük’ten oluşan ‘Hepsi’, 2005 yılında ‘Bir’ adlı albümle müzik piyasasına hızlı bir giriş yapmıştı. 2009’da Gülçin’in ayrılmasıyla grup üç kişi olarak yoluna devam etmişti. Anlaşmazlıklar nedeniyle bir süre sonra dağılan gruptan Gülçin Ergül, Eren Bakıcı ile barışmasının ardından Cemre Kemer’le de arasındaki buzları eritmişti.

Gülçin Ergül, Hepsi grubunun tekrar bir araya geldikleri yönündeki haberlere geçtiğimiz yıl yanıt vermişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ergül, şu ifadeleri kullanmıştı: Amacım tamamen negatif atışmaları, negatif enerji akışını durdurmaktı. Barış sağladık ama müzik yapmak üzere bir araya gelmedik. Bu konuda da kendi aramızda konuşmadık bile. Sürekli bir iletişim akışımız yok. Olayların geldiği boyuta şaşırıyorum. Hepsi grubu hepimizin geçmişinin bir parçası. Dinleyicilerimizin de aynı şekilde. Eski yıllarınıza olan özleminizi anlıyorum. Öncelikle benim albüm hazırlığı sürecinde olduğumu söylemiştim fakat onun dışında birlikte müzik adına bir çalışma yapmak konusunda kendi aramızda da konuşmadık.