Afyonkarahisar haberleriGündemKütahya HaberleriManisa HaberleriUşak Haberleri

Manisa, Uşak, Afyon, Kütahya dikkat: Perşembe günü için kritik uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından önemli bir uyarı yapıldı. Son değerlendirmelere göre, yarın Batı Karadeniz’deki Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu’nun batı ve kıyı kesimlerinde çok kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışların olduğu bölgede vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Öte yandan perşembe günü için de Manisa, Uşak, Afyon, Kütahya’ye sağanak yağış uyarısı yapıldı.

ÇOK KUVVETLİ OLACAK

Yağışların yarın bölge genelinde yerel kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare), Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu’nun batı ve kıyı kesimlerinde çok kuvvetli, yer yer şiddetli (51-100 kilogram/metrekare) olacağı tahmin ediliyor.

 MANİSA, UŞAK, KÜTAHYA, AFYON’A UYARI

İstanbul başta olmak üzere çarşamba günü yurdun büyük bölümünde sağanak yağış etkili olacak. Başta Marmara Bölgesi olmak üzere Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Orta Karadeniz hariç sağanak yağış etkili olacak.

Perşembe günü sağanak yağış Marmara Bölgesi’nde etkili olmaya devam edecek. Artvin, Ardahan, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya, Ankara, Bolu, Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop ve Düzce’de sağanak yağış etkili olacak.

Cuma günü sağanak yağış yurdun kuzeyinde ve Doğu Anadolu bölgesinde etkisini sürdürecek. Güney’de ise hava sıcaklıkları 41 dereceye kadar çıkacak.