Magazin

Özçivit ailesi Bodrum’da

Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Çift, önceki gün havalimanından çıkarken objektiflere takıldı.

Önceki gün Milas-Bodrum Havalimanı’ndan çıkarken görüntülenen Özçivit ailesi, gazetecileri karşısında görünce küçük bir şaşkınlık yaşadı. Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkan çiftten Burak Özçivit, “Çok güzel bir sezon finali yaptık. Şimdi biraz tatil yapacağız. Şu an Bodrum’dayız ama tatil rotamız değişebilir” ifadelerini kullandı.

“Burak çok iyi bir baba”

Fahriye Evcen geçtiğimiz aylarda katıldığı bir etkinlikte evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. 35 yaşındaki oyuncu, “Mutlu bir aile tek temel prensibe dayanıyor; o da sevgi… Burak çok iyi bir baba. Şefkatli, ilgili, hassas… Empati yeteneği oğlumuz doğduktan sonra daha da arttı. Karan için en iyisini yapmak için çabalıyorum” demişti.

Yeni proje hazırlığı

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen uzun bir aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönüyor. Alparslan adlı dizide Fahriye Evcen, Barış Arduç ile partner olacak. Yaprak Dökümü, Çalıkuşu, Kurt Seyit ve Şura, Ölene Kadar gibi dizilerde başrol oynayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen uzun süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Burak Özçivit’le evli olan Evcen, oğlu Oğlu Karan’a hamile kaldıktan sonra dizi setlerine çıkmama kararı almıştı. Hal böyle olunca hayranları da yeni projeyi merakla bekliyordu.