Magazin

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten romantik tatil

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit oğulları Karan’la tatile çıktı. Özçivit’in dizisi sezon finali yapar yapmaz çift soluğu Bodrum’da aldı. Aile önceki gün Torba’da deniz keyfi yaparken görüntülendi.

Kumsalda oğulları Karan’la oyunlar oynayıp keyifli dakikalar yaşayan çift, onu uyuması için bakıcısına bıraktıktan sonra birlikte denize girdi. Suyun içinde birbirlerine sarılarak romantik dakikalar yaşayan Fahriye Evcen’le Burak Özçivit hayli keyifliydi. Evcen, eşinin anlattıklarına kahkahalarla güldü. Karan’ın uyanmasıyla denizden çıkan çift, şezlonglarına uzanıp oğullarına meyve yedirdi.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivitin deniz romantizmi

Fahriye Evcen yeni proje hazırlığında

Fahriye Evcen hem güzelliği hem de oyunculuğu ile sektörde aranan isimlerden biri ancak uzun süredir bir projede yer almıyordu. Hayranlarını sevindirecek haber nihayet geldi..

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen uzun bir aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönüyor. Alparslan adlı dizide Fahriye Evcen, Barış Arduç ile partner olacak. Yaprak Dökümü, Çalıkuşu, Kurt Seyit ve Şura, Ölene Kadar gibi dizilerde başrol oynayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen uzun süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Burak Özçivit’le evli olan Evcen, oğlu Oğlu Karan’a hamile kaldıktan sonra dizi setlerine çıkmama kararı almıştı. Hal böyle olunca hayranları da yeni projeyi merakla bekliyordu.