Ekonomi

Arabası olan İş Bankası müşterileri dikkat: 2 hafta sonra bitiyor!

Arabası olan İş Bankası müşterileri için duyuru yapıldı. Özel banka müşterileri için yaptığı yazılı açıklama ile araç bakım ve lastik sektörlerinde faaliyet gösteren kampanyaya dahil Maximum üye işyerlerinden yapılacak alışverişlerde ek taksit sağladığını açıkladı.egehaber.com Kampanyanın 2 hafta sonra yani 31 Temmuz 2021 tarihinde biteceği öğrenildi.

Bankalar müşterileri için kampanya yarışına giriyorlar. İş Bankası Maximum Kart kampanyasını duyurdu. Banka araç bakım ve lastik sektörlerinde faaliyet gösteren kampanyaya dahil Maximum üye işyerlerinden, 31 Temmuz 2021 tarihine kadar tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri 3-10 taksitli alışverişe fazladan taksit imkanı tanıyor. Kampanyadan İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı, Pati Kart), Ticari Kredi Kartlar, Vadematik Kartlar’ından birine sahip olanlar faydalanabilecekler.

İş Bankası kampanya ek koşulları

Kampanya kapsamında azami vade 12 taksit olabilir. İlave taksit kampanyamız sadece Maximum Kartlar ile Maximum özellikli POS cihazlarından tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri 3-10 taksit arası taksitli alışverişleriniz için geçerli olacaktır. İlave taksit işlem anında POS cihazı üzerinden üye işyeri tarafından seçilmelidir. İşlem anında ilave taksit seçeneğinin seçilmemesi halinde Bankamızca otomatik olarak uygulanmayacaktır.