Ekonomi

Akbank ‘sadece bir kez’ diyerek hediye açıklamasında bulundu!

Akbank müşterileri için yeni bir kampanya açıklamasında bulundu. Sadece bir kez olarak uygulanacak olan kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler faydalanabilecek. egehaber.comYapılan açıklamaya göre, müşterilere 12 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında OM | Paparazzi’de %15 chip-para hediye edilecek.

Akbank yaz ayları kampanyasını duyurdu. Özel banka açıklamasında, 12 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında OM | Paparazzi’de %15 chip-para hediye edileceğibi bildirdi. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Akbank Mobil üzerinden programa katılım sağlanması gerekiyor.

Kampanya diğer özellikleri

12 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında OM | Paparazzi’de yapılacak harcamalarda %15 chip-para sunulmaktadır. Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS’u üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir

Kampanyaya bireysel Axess, Wings, Free, Neo ve Akbank Kart kartları dahildir. Ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Ek kartlar kampanya kapsamındadır.

Kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilecektir. Chip-para kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-paralar iade alınacaktır.
Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.