Ekonomi

Ziraat Bankası’na günlük 53 TL ödeyerek araba satın alabilirsiniz!

Araç satın almak dar gelirli vatandaşlar taşıt kredilerini araştırıyorlar. Ziraat Bankası araba satın almak isteyenler için taşıt kredisini duyurdu. Banka tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, 1,59 faiz oranı ile kredi çekerek araba sahibi olabilirsiniz. Ziraat Bankası’ndan 50 bin TL taşıt kredisi çeken bir vatandaş ise günlük 53,32 TL ödeme yaparak araba sahibi olabilirler.

Sıfır veya ikinci el taşıt sahibi olmak isteyenler kamu ve özel bankaların taşıt kredilerini araştırıyorlar. Ziraat Bankası 1,59 faiz ödemesi ile 0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kredi hesaplıyor. Bankadan 48 ay vadeli 50 bin TL kredi çeken bir vatandaş, aylık 1.599,73 TL geri ödeme yapabilir. Günlük geri ödeme tutarı ise ortalama 53,32 TL olarak hesaplanıyor.

Özellikleri

0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.

60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

Belgeler

Başvuru Formu,

Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,

Çalışma durumunuza göre gelir belgesi,

Serbest Meslek Mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi,

Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi,

Şubece istenebilecek diğer belgeler