Magazin

Ajda Pekkan 75 yaşında değil mi? Gerçek yaşı kaç?

Hem müzik dünyasına kattıklarıyla hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken süper star Ajda Pekkan 1946 doğumlu olarak biliniyordu. Gençlik sırrı her zaman merak edilen Pekkan ile ilgili Onur Akay öyle bir iddia ortaya attı ki..

Ajda Pekkan, rüya tatil için servet ödeyecek

75 yaşında olduğu bilinen Ajda Pekkan ile ilgili şaşırtıcı iddialar ortaya atıldı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Pekkan’ın 1946 doğumlu olmadığını ve daha büyük olduğunu yazdı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan Pekkan, güzelliği ve gençliği ile ilgili toplayarak çok sayıda yorum alıyordu. Ajda Pekkan için “75 değil sanki 25” gibi yorumlar sıkça geliyordu.

 Eurovision senesi 41 yaşındaydı

2016 yılında kaybettiğimiz Atilla Özdemiroğlu, vefatından önce katıldığı ve bazı ünlü isimlerin de bulunduğu bir sohbette, “Ajda Pekkan’a 1980 yılında 41 yaşında Eurovision Şarkı Yarışması’na katılıyorsun, ’41 kere maşallah’dedim. Ajda duymasın yaşı da ortaya çıktı” ifadelerini kullanmıştı.

Güzel şarkıcı Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi Atilla Özdemiroğlu’nun bestelediği Petrol şarkısı ile temsil ettiğinde, tam 41 yaşındaydı.

Ajda Pekkan: Koronavirüs bize değerlerimizi hatırlatıyor

İşte Onur Akay’ın iddialı sözleri:

“Ben Özdemiroğlu’nun bu açıklamasını 3 ayrı kaynaktan araştırdım. Benim de tanıdığım Ajda’nın bir doktoru bana, Ajda Pekkan’ın nüfus cüzdanını gördüğünü ve Ajda’nın 1939 doğumlu olduğunu söylemişti. Yine ulaştığım Ajda’nın bir okul arkadaşı da 1939 doğumlu olduğunu söylemişti. Gazino dönemlerinde sahneye çıkan sanatçılar, zorunlu olarak mutlaka nüfus cüzdanları ile valiliğe gidip, sahneye çıkabilmek için izin belgesi alırlarmış ve gazinolar, kadrolarında çıkan sanatçıların izin belgesi dosyalarını oluştururmuş.”

“Ben, tesadüfen o yıllarda oluşturulmuş bazı izin belgesi dosyalarına da ulaştım ve Ajda Hanım’la birlikte birçok sanatçının nüfus cüzdanı bilgilerini, bu sefer kendi gözlerimle gördüm. Ajda, bilindiği gibi 12 Şubat 1946 doğumlu yani 75 yaşında değil. Ajda Pekkan, 12 Şubat 1939 doğumlu yani tam 82 yaşındadır.”