Magazin

Burçin Terzioğlu’ndan flaş hamle! Restine rest..

Son dönemde magazin dünyasına bomba gibi düşen yılın çifti Sıla ve İlker Kaleli cephesinde sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde yıllardır arkadaş kalmayı tercih ettiği eski sevgilisi Burçin Terzioğlu’nu  sosyal medya hesabından aniden silmişti.

Neler olmuştu?

Poyraz Karayel setinde başlayan efsane aşk İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu beraberliği 3.5 yıldan sonra sürpriz şekilde noktalanmıştı. Fenomen çift için hayranları hep barışacaklar umudunu taşıyordu ta ki her iki isim de yeni aşklara yelken açana kadar..

Hem dizideki samimi ve içten sahneleri hem de ikilinin enerjisi herkesi büyülenmişti. 2018 yılında ani kararla ilişkilerini sonlandırdıklarında sevenleri çok üzüldü. Her şeye rağmen arkadaş kalan ve birbirlerini takip etmeyi sürdüren ikili yeni bir gelişmeyle magazin dünyasına bomba gibi düştü.

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu aşkında kriz mi yaşanıyor? | Temiz Magazin

Tek hamlede sildi!

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli’nin dillere destan büyük aşkı ayrılıklarının ardından hala dost kalmalarıyla gündemde olmaya devam ediyordu. Terzioğlu yakın dönemde verdiği röportajda “İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Çok konuşmaya gerek yok.” diyerek durumu özetlemişti. Gönlünü Sıla’ya kaptıran ve yılın sürpriz çifti olmayı başaran Kaleli eski sevgilisini instagramdan takip etmeyi bıraktı. Aniden Burçin Terzioğlu’nu silmesi akıllara Sıla kıskançlık nedeniyle böyle bir istekte mi bulundu sorusunu getirdi.

Burçin Terzioğlu’ndan restine rest!

Yaşananların ardından bir süre daha Kaleli’yi takip etmeye devam eden Burçin Terzioğlu restine rest dedi ve eski aşkını sildi. Yaşananların nedeni ise henüz bilinmiyor taraflardan açıklama gelmedi.