GenelMagazin

Türkan Şoray’dan sevenlerine müjde! Ekranlara dönüyor..

Türk Sineması’nın ‘sultan’ lakaplı usta ismi Türkan Şoray 11 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 75 yaşındaki usta oyuncu televizyon programı yapmak üzere aldığı teklifi olumlu değerlendirdi.

AKP'li Bostancı'dan, AKP'li Çamlı'ya ders gibi yanıt: Türkan Şoray'ın sözlerinde ince bir duyarlılık gördüm - Son dakika haberleri

Türkan Şoray‘dan sevenlerine müjde gibi gelen haber magazin dünyasına bomba gibi düştü. Yapımcıların gözdesi olan Şoray, daha önce sinema kariyeri üzerine sohbetler ettiği “Sinema Benim Aşkım” adlı programı yapmıştı. Türkan Şoray’ın bir sigorta şirketinin ana sponsorluğunda ekrana gelecek olan televizyon programına sıcak baktığı öğrenildi. 11 yıl aranın ardından teklifi kabul etmesi halinde, oyuncular şarkıcılar ve iş dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak bir program olacak. Televizyon programının yeni yayın döneminde ekranlara gelmesi planlanıyor.

Program öncesi tatil

Üç hafta önce doğum gününü kutlayan usta oyuncuya Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik gibi isimler sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları paylaştı.

Türkan Şoraya doğum gününe özel mesaj yağmuru

Türkan Şoray, program öncesi tatil rotasını da çizdi. Usta isim her yıl olduğu gibi bu sezon da ailesiyle birlikte mavi yolculuğa çıkacak. Kızı Yağmur Ünal ve kız kardeşi Nazan Şoray ile 20 gün tekne kiralayacak olan Türkan Şoray, Selimiye, Datça ve Göcek koylarında gözlerden uzak denizin ve güneşin keyfini sürecek.