Ekonomi

18 yaşından büyük olan herkes başvurabilir: Akbank duyurdu!

Akbank müşterileri için önemli bir duyuruda bulundu. Dev banka 18 yaşından büyük herkes için nakit fırsatı sağladığını açıkladı. Akbank’tan uygun faizli kredi çekmek isteyenler, internet sayfasından, cep telefonlarından veya şubeye şahsen başvuru ile ihtiyaç kredisine başvuruda bulunabilirler.

Akbank nakit ihtiyacı olanlar için kredi duyurusunda bulundu. Banka 18 yaşından büyük vatandaşlara ihtiyaç kredisi veriyor. Aylık % 1,50 faiz oranı sağlayan bankadan 100 bin TL çeken bir müşteri aylık 3 bin 798,38 TL geri ödeme yapacak.

İhtiyaç Kredisi için Gerekli Belgeler:

Kimlik belgesi
Vatandaşlık numarasının yer aldığı nüfus cüzdanı veya
Pasaport
Adres belgesi
Son döneme ait elektrik, su, doğalgaz ve ev telefonu faturası (Faturalar, kişinin kendi adına ya da aynı soyadı taşıyan aile bireylerinden biri adına düzenlenmiş olmalıdır.
Fatura temin edilemiyor ise son bir aya ait ikametgah belgesi getirilebilir.)

Gelir belgesi

Ücretli Çalışan: SGK hizmet dökümü/SGK Prim Ödeme Belgesi, en son aya ait maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge
Kamu Çalışanı: Kamu güncel çalışma belgesi, gelir belgesi
Emekli: Emekli tanıtım kartı ve emekli aylığı tahsis belgesi ya da emekli maaşına ilişkin banka hesap cüzdanı
Serbest Çalışan/Şirket Ortağı: Son yıla ait vergi levhası, son yıla ait bilanço ve gelir tablosu/işletme hesap özeti, ticaret sicil gazetesi/oda kayıt belgesi.
Menkul Geliri Elde Edenler: Faiz gelirini gösteren hesap cüzdanı