Kültür SanatMagazin

Kefaret hangi gün yayınlanacak? Final mi yapıyor? Meltem karakterinden itiraflar..

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı romanından uyarlanan dizi samimi kadrosuyla gönüllere taht kurmuştu. Ancak yaptı mı yapacak mı derken kesinleşen final kararı izleyiciyi üzdü. Kefaret ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Öğretmen ve Kefaret dizileri açıkta kaldı! Fox TV yoksa hata mı yaptı? | Resmi elbise, Prime time, Ikiz

Dizi perşembe akşamları ekrana geliyordu ancak beklenen finalin bu hafta yayınlanmaması sevenlerini üzdü. Bayram nedeniyle final bölümü bu hafta yayınlanmadı. Kefaret’in yeni bölümü 29 Temmuz tarihinde yayınlanacak. Kefaret 29 Temmuz tarihinde 35. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Finalde neler olacak?

Fragmandan da anlaşıldığı gibi bomba gibi bir final izleyici bekliyor. Nefes kesecek olan final bölümü 22 Temmuz perşembe akşamı yayınlanacak. Zeynep hamile olduğunu öğrenecek Meltem ise hapse girecek. Fragmanın sonunda ise herkesi şoke edecek bir detay var. Sinan bu sefer gerçekten ölecek mi?

Dizinin Meltem’i Özge Özacar’dan itiraf

Özge Özacar kimdir? Özge Özacar nereli ve kaç yaşında? - Magazin haberleri

Son dönemde hızlı yükselişi ve dizide canlandırdığı karakterdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren isim Özge Özacar itiraflarda bulundu. Özacar, hem Kefaret hem de PuhuTv’de yayınlanan Seyyar adlı dizide oynuyor.

“Aynı anda iki dizi çekmek nasıl, zor değil mi?” şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:

“Çok zor. Hayatımda gerçekten hiç bu kadar 24 saatin 24’ünü hissettiğim bir dönem hatırlamıyorum. Allah’tan normalde de vaktini çok iyi değerlendiren birisiyimdir. Her bir saat her yarım saat benim için çok kıymetlidir. Spontan hareket etsem dahi, bir günü hareketli, verimli geçirebilen bir insanım. Bazen Kefaret setinden çıkıyorum, Seyyar’ın setine gidiyorum. Seyyar’ın setindeyken, Kefaret’in ertesi gün set saati geliyor. Nasıl yetişeceğiz diyorum ama çok şükür iki ekipte de çok sevdiğim insanlarla çalıştığım için ve çok güzel çalışkan ekip arkadaşlarım olduğu için keyifle gidiyorum. Bir tık uykusuz, bir tık yorgun, zor ama keyifli.”