GündemMagazin

Halil Sezai’den flaş açıklama! “Gerektiği şekilde dövemedim”..

Halil Sezai verdiği konserde skandal açıklamalar yaparak gündeme bomba gibi düştü. Halil Sezai 67 yaşındaki komşusuna şiddet uyguladığı gerekçesiyle 43 gün cezaevinde yatmıştı.

Halil Sezai'nin yaşlı adamı öldüresiye dövdüğü görüntüler ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl, Halil Sezai gürültü nedeniyle çıkan tartışmada 67 yaşındaki komşusuna şiddet uygulamıştı. Yaşlı adama acımasızca vurduğu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından 43 gün cezaevinde yattı. Tüm bu yaşananlardan sonra geçtiğimiz gün konser veren şarkıcı öyle açıklamalar yaptı ki herkes şaşkına döndü.

Pişman değil

Konserinde cezaevine girmesiyle ilgili konuşan Sezai, resmen pişman olmadığını ilan etti. Şarkı arasında konuşan Halil Sezai, “Hak etti, kafam güzeldi, gerektiği şekilde de tam dövemedim, bir dahaki sefere…” dedi. Konsere gelen vatandaşların bu sözlerin ardından gülerek Sezai’yi alkışlaması da pes dedirtti.

Neler yaşandı?

Halil Sezai İstanbul Tuzla’da 15 Eylül 2020’de yaşlı komşusu Hüseyin Meriç’e şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Ünlü şarkıcı, tutuklanması talebiyle sevk edildiği Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce “silahla kasten yaralama” suçundan tutuklanmış ve 43 gün cezaevinde kalmıştı.

Yaşlı komşusuna dövdüğü için hapis yatan Halil Sezai'den skandal sözler: Gerektiği şekilde dövemedim, bir dahaki sefere

Mahkeme sanığın üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak sanığın tahliyesine karar vermişti.

Yaşlı komşusuna dövdüğü için hapis yatan Halil Sezai'den skandal sözler: Gerektiği şekilde dövemedim, bir dahaki sefere