Aydın HaberleriEge Haberleriİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriManşetMuğla HaberleriYerel Haberler

Ege dikkat: Bugün dışarı çıkmak isteyen herkes için açıklandı!

Türkiye’de Kurban Bayramı nedeniyle milyonlarca vatandaş günlerce tatil yaptı. Tatilin son gününü ise dışarda geçirmek isteyenler için önemli bir haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) günlük hava durumuna ilişkin verileri resmi internet sayfası üzerinden yayınladı. Peki, bugün Ege’de hava nasıl olacak? İşte İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Kütahya’da hava durumu

Pazar gününü dışarıda değerlendirmek isteyenler için MGM son değerlendirmelerini paylaştı. Yapılan değerlendirmelere göre hava sıcaklığının Kuzeydoğu kesimlerde biraz artacağı, İç Ege’de biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ

Az bulutlu, iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege’nin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu
KÜTAHYA °C, 26°C
Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere mevzi sağanak yağışlı
MANİSA °C, 35°C
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere mevzi sağanak yağışlı
MUĞLA °C, 33°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere mevzi sağanak yağışlı

Türkiye’de hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Eskişehir, Bolu, Düzce,Sinop, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli kıyıları ve Çanakkale’nin doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.