Ege HaberleriMagazinManşetMuğla HaberleriYerel Haberler

Muğla Fethiye’de tatil yapan ünlü oyuncu hayatını kaybetti!

‘Gladyatör’, ‘Cesur Yürek’, ‘Mendilim Kekik Kokuyor’ filmlerinde rol alan ünlü oyuncu hayatını kaybetti. Muğla Fethiye’de tatil yapan İskoçyalı aktör Mike Mitchell’in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. 65 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncunun ölümü üzerine Gazeteci Yazar Talat Atilla sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Türkiye sevgisi ile tanınan ünlü oyuncu yapan İskoçyalı aktör Mike Mitchell Muğla Fethiye’de hayatını kaybetti. Karagözler Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki bir marinadaki duştan uzun süre çıkmayan oyuncunun durumunu Marinanın işletme müdürü Burak Ardahan farketti. Bunun üzerine hemen sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Kalp krizi nedeniyle öldüğü düşünülüyor

Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde oyuncunun hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Yapılan açıklamalar ile oyuncunun kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmiş olmasının üzerinde duruluyor. Ancak kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Mitchell’in cansız bedeni otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Oyuncunun ölümü ardından açıklamalar yapıldı

Oyuncunun ölümü üzerine Gazeteci Yazar Talat Atilla sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, , “Türkiye dostu, Gladyatör filminin oyuncusu, Aylan Bebek filmindeki rol arkadaşım Mike Mitchell Fethiye’de öldü. İyi bir insandı. Allah’tan rahmet dilerim. Üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Mitchell’in menajeri ise uluslararası yayın organı TMZ’ye yaptığı açıklamasında ise, “İnanması çok güçtü… Yönettiğimiz uluslararası bir aktörün, dürüst bir insanın, gerçek bir aktörün, gerçek bir dostun, sevgili dostumun ani ölümü bizi derinden üzdü. Müdürünüz olmaktan onur duyarım. Eşinize, sevgili Denise Mitchell’e ve çocuklarınıza sabırlar dilerim. Sizi tanımak ve dostluğunuzu kazanmak paha biçilemez. Işıklar içinde uyuyun. RIP” dedi.