Magazin

Çok Güzel Hareketler’de ayrılık rüzgarı! İki isim daha veda ediyor..

2008’den 2011’e kadar yayınlanan ve milyonları kahkahaya boğarak fenomen bir program haline gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar, geçtiğimiz yıl uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönmüştü. Sezon finali yapan programda yaprak dökümü sürüyor.

Çok Güzel Hareketler 2'de yaprak dökümü: 7 oyuncu ayrıldı

Sekiz oyuncunun daha veda ettiği programdan son olarak Gözde Şencan ve Yiğit Taşdemir de ayrıldı. Sosyal medya hesaplarından veda mesajı paylaştılar.

Üç sezondur projeye renk katan isim Gözde Şencan, “Canım ekibim. Canım arkadaşlarım. Benim için de yolun sonu. Her şey için öncelikle Yılmaz hocama sonra tüm arkadaşlarıma ekibe herkese çok teşekkür ederim. Çok şey öğrendim. Yeni sezonda kalbim sizinle” ifadelerini kullandı.

"Ayrılık da sevdaya dahil"

Ayrılık haberini sosyal medya üzerinden veren Yiğit Taşdemir, paylaşımına “Çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili…” notunu düştü.

Bu sezon ayrılık kararı alan isimler arasında Gürhan Altundaşar, Cihan Talay, Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Sema Özkan da var. Ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor.

Gözde Şencan kimdir?

Gözde Şencan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? Oyunculuğuyla kendini sevdirdi

20 Temmuz 1985 İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun olan Şencan, “Kuşlar” ve “Cimri” gibi oyunlarda oynamıştır ve izleyenler tarafından oldukça beğenilmiştir. Başarılı oyuncu son olarak Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncu kadrosunda yer aldı. 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gözde Şencan, Eskişehir’de biyoloji okumasının ardından yine aynı ilde konservatuvar okumuştur.