Ekonomi

Ziraat Bankası arabası olanlar için duyurdu: 5 gün sonra bitiyor!

Ziraat Bankası arabası olan müşterileri için kampanya duyurusunda bulundu. Kamu bankası tarafından yapılan yazılı açıklamada, taksit fırsatı bildirildi. Buna göre, Motorlu Taşıtlar Vergisini 3 taksit ile ödeme fırsatı verilecek. Kampanya 5 gün sonra bitiyor.

Ziraat Bankası arabası olan müşterilerine Motorlu Taşıtlar Vergisini (MTV) 3 taksit ile ödeme fırsatı veriyor. Banka açıklamasında kampanyanın 1 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Banka kampanya koşulları

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.

Kampanya 1 Temmuz – 2 Ağustos 2021 tarihleri için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM, www.gib.gov.tr ( https://ivd.gib.gov.tr , https://intvrg.gib.gov.tr ) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak’ın kredi kartı özelliği ile yapılacak MTV ödemelerinde 100 TL ve üzerindeki işlemler 3 taksite bölünebilecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

100 TL altı işlemler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşılabilecektir.