Gündem

Vatandaşların hesaplarına yarın paralar yatırılacak: Ziraat Bankası yarın açık olacak!

Türkiye’de vatandaşlar için çeşitli destek açıklamaları yapılıyor. Son olarak vatandaşların hesaplarına yarın para yatırılacağı bildirildi. Ziraat Bankası’nın da yarın bu nedenle hizmet vermeye devam edeceği bildirildi.

Türkiye’de çıkan yangınlar nedeniyle önemli açıklamalar yapılıyor. Bu kapsamda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bilgilendirmelerde bulundu. Bakan Çavuşoğlu hasar tespiti yapılan vatandaşların hesaplarına yarından itibaren kısmi ödemelerin gerçekleştirileceği bildirildi. Ziraat Bankası’nın da bu nedenle yarın hizmet vermeye devam edeceği açıklandı.

Vatandaşların tüm ihtiyaçları ve zararları temin edilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan 8,5 milyon, Aile Bakanlığı’ndan 5 milyon, AFAD’tan 5 milyon, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 5 milyon aktarıldığını bildiren Bakan Çavuşoğlu şu açıklamalarda bulundu:

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ulaştırmak için Vali beyin başkanlığında bir koordinasyon merkezi oluşturduk. Yangın söndürme çalışmaları kadar sonrası atılacak adımlar da önemli. Hangi adımları atacağımız konusunda sahadaki tespitlerimiz devam ediyor.

Hasar tespitinden sonra vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız, yaraları saracağız. 3 burada, bir de Muğla’da vatandaşımız vefat etti. Onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Giden canlar geri gelmez, ağaçlarımızın yerine ağaçları dikeriz. Vatandaşlarımızın da tüm ihtiyaçlarını, zararlarını temin edeceğiz. Bu amaçla da çalışmaları başlattık.