Afyonkarahisar haberleriİzmir HaberleriManisa HaberleriManşetMuğla HaberleriYerel Haberler

Pazar gününü dışarıda geçirmek isteyenler dikkat: İzmir, Manisa, Afyonkarahisar, Muğla için açıklandı!

Bütün hafta çalışan birçok vatandaş Pazar gününü dışarıda geçirmek istiyor. Bu gününü gezerek geçirmek isteyenler için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) günlük hava durumu verilerini açıkladı. İzmir, Manisa, Afyonkarahisar, Muğla için yapılan açıklamada bugün havanın az bulutlu ve açık olacağı bildirildi.

Vatandaşlar tarafından sıklıkla “Bugün hava nasıl?” sorusunun cevabı araştırılıyor. MGM resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile günlük hava durumu verilerini yayınladı.

EGE BÖLGESİ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
A.KARAHİSAR °C, 33°C
Az bulutlu ve açık
İZMİR °C, 39°C
Az bulutlu ve açık
MANİSA °C, 42°C
Az bulutlu ve açık
MUĞLA °C, 40°C
Az bulutlu ve açık

TÜRKİYE’DE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimleri parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının; batı ve güney bölgelerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde diğer yerlerde mevsim normallerinin civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.