Ekonomi

Türk Telekom hat kullanan herkes için açıklandı: 15 Ağustos’ta sona erecek!

Türk Telekom hat kullanan herkes için açıklama yapıldı. Şirket resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklamada, bireysel mobil, internet veya ev telefonu abonelerine indirim yapılacağı bildirildi. Söz konusu indirimin 15 Ağustos’ta sona ereceği açıklandı.

Türk Telekom müşterileri için yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamada, Hepsiburada’dan yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL indirim yapılacağı bildirildi. Müşteriler kampanyadan 01-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında faydalanabilecekler.

Kampanya detayları

D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic. A.Ş. ve Türk Telekom Grubu kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kod kullanımı 20 Ağustos’a kadar geçerlidir.
Kampanyadan faydalanmak için müşterilerin kampanya kodunu ödeme ekranındaki “Hediye çeki kullan” alanına girmeleri gerekmektedir. Kampanya kodunun kullanımı yalnızca kodu kullan alanının denendiği hesapta geçerlidir, farklı bir hesapta denendiğinde kod geçersiz olacaktır.

Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz,kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılınmasına rağmen fatura adresi, ticari ünvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan indirimi haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.

Herhangi bir nedenle iptal veya iade edilen siparişlerde kod tekrar aktif edilmez.

Bu kampanya diğer kampanyalar birleştirilemez ve şifreler tek kullanımlıktır.

Kampanya stoklarla sınırlıdır.

20 TL anında indirim, 100 TL ve üzeri (KDV dahil ödeme kuponu, hediye çeki, kargo bedeli hariç) alışverişlerde geçerlidir.

Kampanya altın (https://www.hepsiburada.com/kulce-ziynet-cumhuriyet-altinlari-c-530175 ve https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/altinlar adreslerinde bulunan tüm ürünler), takı mücevher kategorisinde bulunan (https://www.hepsiburada.com/taki-mucevher-modelleri-c-16032929) tüm chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, Hediye kartları (https://www.hepsiburada.com/hediye-kartlari-c-80755018 adresinde bulunan tüm ürünler), oyun pinleri (https://www.hepsiburada.com/oyun-pinleri-c-80755000 adresinde bulunan tüm ürünler), dijital oyunlar (https://www.hepsiburada.com/dijital-oyunlar-c-80755001 adresinde bulunan tüm ürünler), online lisans (https://www.hepsiburada.com/online-lisans-c-80755008 adresinde bulunan tüm ürünler), akaryakıt ve oto paketleri (https://www.hepsiburada.com/akaryakit-ve-oto-paketleri-c-80785004 adresinde bulunan tüm ürünler), dijital ürünler (https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/dijital-urunler-kampanyalar adresindeki tüm ürünler), Starbuck hediye kartları (https://www.hepsiburada.com/starbucks/on-odemeli-kart-c-80327167), yurt dışından ürünler (https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/yurt-disindan-urunler) ve kampanya kapsamı dışındaki ürünler (https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kampanya-disi-urunler adresindeki tüm ürünler) ürünlerde geçerli değildir. Hepsiburada’da yapılacak olan indirimli alışverişlere altın alımları dahil değildir.

Kampanyadan Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterileri yararlanabilir.

Kod alımı Online İşlemler Bana Özel menüsü üzerinden ücretsizdir.

Kampanya katılımının SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 6262’ye gönderilen kısa mesajlar TT Mobil müşterileri için tüm vergiler dahil 40,75 kuruş, Vodafone müşterileri için 40 kuruş, Turkcell müşterileri için 80 kuruş olarak ücretlendirilir. Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.