GündemMagazin

Tuğba Özay’dan eleştirilere sert tepki! “Felç olayım istediniz”

Manavgat'taki yangın sonrası felç geçirmişti: Tuğba Özay'ın son durumu belli oldu

Manavgat’ta altı gün önce çıkan yangın tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Yangında Manavgat’ta bulunan çiftliği de zarar gören Tuğba Özay feryat ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşmış ve gündem olmuştu. Yardım çığlığı atan Özay yolda çektiği videonun ertesi günü felç geçirmişti. Tedavi gördüğü hastaneden video paylaşan Özay konuşmakta güçlük çekiyordu. Tüm bunların ardından bir gün sonra kuyumcu açılışında bulunması ise ağır eleştirilere neden oldu.

KUYUMCU AÇILIŞINDA KURDELE KESTİ

Tuğba Özay felç geçirdim dedikten bir gün sonra İstanbul’a döndü. Ardından Şirinevler’de bulunan bir kuyumcunun açılışında neşeli halleri dikkat çekti. Bu olay sosyal medyanın gündemin oturdu. Halkı kandırdı, her şey reklam içindi gibi ağır eleştiriler peşi sıra geldi. Eleştiriler üzerine Özay yangında zarar gören evini paylaştı ve sosyal medya hesabından açıklamada bulundu:

“Ne istediniz biliyor musunuz? Daha fazla acı çekmemi, daha çok yanmamı, daha çok gözyaşı dökmemi! Ne istediniz biliyor musunuz? Felç geçiriyorum dediğimde beni kendime geleyim diye tokatlayarak, ağlayarak hastaneye yetiştiren arkadaşlarım ve doktorlarımız sayesinde bedenimde oluşabilecek geçici ya da kalıcı travmanın neden bu kadar çabuk vücudumu terk ettiğine kızdınız! Evet, istediniz bunu! Felç olmamı istediniz. Yangının başladığı ilk gün daha İstanbul’dayken çığlık çığlığa, ağlaya ağlaya ‘ülkemiz yanıyor , Manavgat yanıyor yetişin’ diye haykırdığımda ciddiye bile almadınız belki de…”

İşte canlı yayında yaptığı açıklama..