Afyonkarahisar haberleriİzmir HaberleriKütahya HaberleriManşetMuğla Haberleri

Ege dikkat: İzmir, Muğla, Kütahya, Afyonkarahisar için açıklandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 3 Ağustos hava durumuna ilişkin verileri resmi internet sayfası üzerinden yayınladı. Yayınlanan verilerde, bazı illerde hava sıcaklığının 40 derece üzerine çıktığı görüldü. İşte İzmir, Muğla, Kütahya, Afyonkarahisar için hava durumu

MGM Ege’de bugün havanın az bulutlu ve açık geçeceğini duyurdu. Öte yandan İzmir’de sıcaklıklar 40 dereceyi Muğla’da ise 41 dereceyi görecek.

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
A.KARAHİSAR °C, 35°C
Az bulutlu ve açık
İZMİR °C, 40°C
Az bulutlu ve açık
KÜTAHYA °C, 35°C
Az bulutlu ve açık
MUĞLA °C, 41°C
Az bulutlu ve açık

TÜRKİYE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin ve Hakkari çevreleri ile Samsun’un doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ile Batı Karadeniz’de mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile Akdeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.