Afyonkarahisar haberleriİzmir HaberleriKütahya HaberleriManşetMuğla HaberleriYerel Haberler

MGM duyurdu: Muğla, İzmir, Kütahya, Afyonkarahisar’da hava durumu!

Bugün havanın nasıl olacağını merak edenler için MGM açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, Ege Bölgesi’nde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmininde bulundu. 4 Ağustos’ta Muğla, İzmir, Kütahya, Afyonkarahisar’da hava durumu

Hem yangın hem de sıcak havalar nedeniyle günlük veriler sık sık araştırılıyor. MGM bu kapsamda bilgilendirmede bulundu. Yapılan açıklamada, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde olacağı bildirildi.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

A.KARAHİSAR °C, 36°C
Az bulutlu ve açık
İZMİR °C, 38°C
Az bulutlu ve açık
KÜTAHYA °C, 35°C
Az bulutlu ve açık
MUĞLA °C, 41°C
Az bulutlu ve açık

TÜRKİYE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu, Giresun ve Trabzon’un iç kesimleri, Rize il geneli ve Artvin kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’de mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve orta kuvvette, Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyıları ile Doğu Akdeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.