Magazin

Müge Anlı Yaşanan Yangın Faciaları Sonrası Antalya’da Ziyarette Bulundu

Ünlü televizyoncu Müge Anlı yaşanan orman yangınları sonrası afet bölgesi ilan edilen Antalya’nın Gündoğmuş köyünü ziyaret etti. Meydana gelen yangında evleri ve hayvanları yanan vatandaşlara destek verdi. Yaptığı ziyaret sırasında sosyal medya hesabından takipçileri ile sık sık paylaşım yapan Anlı, evleri yanan vatandaşlara yardım eli uzattı.

Türkiye’de orman yangınları durmak bilmiyor. Kıyı şeridini ele alan yangınlar ile ekipler ve vatandaşlar var gücü ile mücadele ediyor. Geçtiğimiz günlerde Manavgat’ta dört farklı yerde başlayan yangının ardından birçok ilden peş peşe yangın haberleri gelmeye devam etmiş ormanlarımız ile birlikte ciğerlerimiz de yanmıştı. Birçok tanınmış isim orman yangınlarında afetzedelere destek olmuştu. O isimlerden biri olan Müge Anlı Antalya’da bulunan Gündoğdu köyüne giderek afetzedelere destek verdi.

Televizyon ekranının sevilen sunucusu Müge Anlı, Gündoğdu köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Afet bölgesi ilan edilen yerde Müge Anlı Aşevi aracı ile vatandaşlara yemek dağıtılmasını sağlayan  Anlı, yaptığı ziyaret ile taktir topladı.

Afet bölgesi ilan edilen Gündoğdu köyünden çektiği kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Anlı,  “Yangın felaketinin maalesef devam ettiği Antalya Gündoğmuş’un köylerini ziyaret ettik. Yeşil cennetin toprakları kül denizine dönerken, endişe içinde yanan köylerinin, yiten anılarının yasını tutan köylülerimize moral olmak istedik. Rabbim insanüstü bir güçle çalışan başta itfaiye olmak üzere tüm görevlilere yardım etsin. Tek dileğimiz alevlerin bir an önce sönmesi” ifadelerini kullandı.