GündemManşet

Ümitcan Uygun’la geceyi birlikte geçiren Esra Hankulu neden öldü?

3 Haziran 2020’de “Aleyna Çakır” ismini kullanan Sema Esen‘in ölümü gündem olmuştu. Esen’in sevgilisi Ümitcan Uygun göz altına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı. Şimdi ise Ümitcan Uygun‘un geceyi birlikte geçirdiği yeni kız arkadaşı Esra Hankulu’nun öldüğü öğrenildi. Peki, Esra Hankulu neden öldü?

Aleyna Çakır’ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun ile ynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadın ölü bulundu. Olay günü arkadaşları ve sevgilisi Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol alan Hankulu, ertesi gün arkadaşları tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu.

Adli Tıp Kurumu’na gönderildi

Genç kadının ağzından gelen kanı gören arkadaşları sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kadının hayanını kaybettiği belirlendi. Hankulu’nun cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardında otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Hayatını kaybeden kadının vücudunda bıçak, silahlı ateşle yaralanma ya da darp izine rastlanmadı. Ancak kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu inceleme sonucunda belli olacak.

Kamera kayıtlarında görüldü

Öte yandan Sabah’ın haberine göre, kamera kayıtlarında da saat 11.00’da Ümitcan Uygun’un olayın yaşandığı evden ayrıldığı görüldü. Polis Uygun’u gözaltına alındı. Ayrıca olay günü aynı evde bulunan diğer iki kişinin de Hankulu’nun ölümü ile ilgili sorgulandığı öğrenildi.