Ekonomi

3 ay ödemesiz nakit para veriliyor: 30 Eylül’e kadar 18 yaşını dolduranların başvuruları kabul edilecek!

Bankalar pandemi sürecinde çeşitli kampanya duyurusunda bulundular. Albaraka Bankası ise yaptığı yazılı açıklama ile 3 ay ödemesiz %1,62’den başlayan oranlar ile finansman desteği sağlayacağını açıkladı. Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar krediye 30 Eylül tarihine kadar başvurularını yapabilirler.

Albaraka, ev, tatil, çocuk, düğün, teknoloji, diş ve genel sağlık harcamaları ile fatura kira aidat gibi kısa süreli finansman ihtiyaçlarına yönelik kredi sağlıyor. Yapılan açıklamada uygun finansmanlı kredi için başvuruların 30 Eylül tarihine kadar kabul edileceği açıklandı. Kampanyaya 30 Eylül’e kadar 18 yaşını dolduranların başvuruları kabul edilecek.

Kampanya Detayları

Kampanya 30.09.2021 tarihine kadar şubelerimizden ve jet finansman ile yapılacak finansman başvurularında geçerlidir.

3 ay erteleme kampanyasında 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur.
Bilgisayar alımlarında 12 ay, tablet alımlarında 6 ay, fatura tutarı 3.500 TL ve altında olan cep telefonu alımlarında 12 ay, fatura tutarı 3.500 TL üstünde olan cep telefonu alımlarında azami vade 3 aydır.

Kampanyadan yalnızca bireysel müşteriler faydalanabilir.

Avantajlı finansman kampanyasından oranları en az 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı, BES ve sigorta ürünü ile geçerli olur.

Başvuru Şartları

htiyaç finansmanından gerçek kişi olarak yararlanmak isterseniz satın alınacak malın proforma faturası, kimlik kartı ve gelir belgesi gerekmektedir. Ücretli çalışansanız maaş bordronuzu veya net maaş tutarınızı gösteren işyeri tarafından onaylanmış belgeyi ibraz etmeniz gerekir.

İhtiyaç finansmanından serbest meslek sahibi olarak yararlanmak isterseniz; vergi levhanızı, onaylı bilanço ve gelir tablonuzu, cari yıl mizanınızı, faaliyet belgenizi, varsa tapu fotokopilerini, kira kontratlarınızı, gelir belgelerinizi ve noter onaylı imza beyannamesini, ayrıca gerekli durumlarda kefiller için de aynı belgeleri ibraz etmeniz gerekir.
İhtiyaç finansmanından tüzel kişi olarak yararlanmak isterseniz; satın alınacak malın proforma faturası,

ortaklarınızın kimlik kartları, noter onaylı firma imza sirkülerini, Ticaret Sicil Gazetesi örneğini, Ticaret Odası kayıt belgenizi, faaliyet belgenizi, son 3 yıla ait bilânço ve gelir tablolarınızı ve son 3 yılda düzenlenmiş vergi levhanızın fotokopisini, ayrıca talep edilmesi durumunda kefiller için de aynı belgeleri ibraz etmeniz gerekir.

İstenilen belgelerle birlikte size en yakın Albaraka Türk şubesine uğrayarak, başvuru formunu doldurabilir ve başvuru sürecini başlatabilirsiniz.