Gündem

Manisa’da Meydana Gelen Feci Kazadan Ayrıntılar Gelmeye Devam Ediyor

Manisa Soma’da feci kaza meydana geldi. Otobüs tıra çarptı. İstanbul- İzmir Çevre yolunda meydana gelen kazada 50 yolcu ve 3 personelin bulunduğu otobüs ile tır çarpıştı. Alınan bilgilere göre 4’ü ağır olmak üzere onlarca kişi yaralanırken 6 kişi de hayatını kaybetti. Sabah 04.40 sıralarında İstanbul- İzmir Çevre yolunda meydana gelen kazada 55 AAD 477 plakalı otobüs İstanbul-İzmir karayolunda seyir halindeyken sağ şeritte bekleyen 16 JNC 40 plakalı tıra çarptı.

Otobüsü Muavin Kullanıyormuş İddiası Şaşkınlık Yarattı

Manisakulis Gazetesinden Ahmet  Ünsal’ın haberine göre; Soma Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden otobüs şoförü F. A.(51) İfadeleri ile şaşkınlık yarattı. “Direksiyonda ben değil otobüsün muavini vardı. Ben istirahate çekilmiştim” ifadelerini kullandı.

Kazada 1’i Çocuk 6 Kişi Hayatını Kaybetti

Hasan K. idaresindeki tırın römork kısmına çarpması sonucu yolcu otobüsünün cam kısmı patladı. Alınan bilgilere göre 4kişi ağır yaralanırken 6 kişi hayatını kaybetti. Yaralılardan 1’inin yabancı uyruklu olduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlerden birinin de çocuk olduğu bildirildi.

Soma Devlet Hastanesinde yatan yaralıları ziyaret eden Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, “Üzücü bir kaza, 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. 1’i yabancı uyruklu olmak üzere 42 yaralımız var. Hepimizin başı sağ olsun, hepimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.