Gündem

Tüm esnafları ilgilendiren gelişme: 22 Ağustos Pazar günü başlıyor!

Esnaflar için yeni bir gelişme yaşandı. Yapılan açıklamalara göre, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu TESK Üyelerine, İstanbul Arel Üniversitesi ve DMW işbirliği ile ücretsiz çevrimiçi finansal okuryazarlık eğitimi verilecek. İlk eğitim tarihi 22 Ağustos 2021 Pazar günü başlayacak.

Esnaflar için bir yıl süre düzenlenecek olan çevrimiçi finansal okuryazarlık eğitimi ile ilgili açıklama yapıldı. Buna göre esnaflar ücretsiz olarak, eğitimlere katılabilecek.

MİCROSOFT TEAMS programı ile gerçekleştirilecek olan eğitim için Microsoft Teams programının bilgisayar, tablet veya cep telefonlarına yüklenmiş olması gerekiyor.

https://dmwdanismanlik.com/duyurular/finansalokuryazarlik-egitimi-basvuru-formu/ linkinden kaydını tamamlayan esnaflar eğitimlere katılım sağlayabilecek. Eğitimlere katılım sağlayanlara Katılım Belgesi verilecek ve bu belge İstanbul Arel Üniversitesi, Uluslararası Diplomatlar Birliği, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu imzalı olarak tüm gün katılım sağlayan başvuru sahiplerine gönderilecek

Eğitim ile ilgili yapılan bilgilendirmede şu ifadeler kullanıldı:

“Eğitimler bir yıl süre ile her ay bir gün olarak düzenlenecektir. Eğitim sabah 09.30 da başlayıp 17.30 da bitecektir.12.30-13.30 arası öğle molası verilecektir. Bu süreler eğitim akışına ve eğitmenlerin durumuna göre değişkenlik arz edebilir. İlk eğitim tarihi 22 Ağustos 2021 Pazar günü olacaktır. “