Magazin

Bodrum’da Dumanların Önünde Paylaşım Yapan Süreyya Yalçın Özür Diledi

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yangın haberleri yürekleri dağlamaya devam ediyor. Geçen gün Bodrumda çıkan yangına vatandaşlar tepkisiz kalmazken Ünlü sosyetik Süreyya Yalçın Bodrumda yaptığı paylaşımda arkadaki dumanlara aldırış etmemiş paylaşım yapmaya devam etmişti. Sosyetenin tanından simalarından olan Süreyya Yalçın Bodrumda tatilin keyfini çıkartırken sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda dumanlara aldırış etmemiş lüks teknesinde verdiği pozları paylaşmıştı. Paylaştığı fotoğraflara gelen tepkilerin ardından paylaştığı fotoğrafları silmişti.

Evlenip Miami’ye taşınan sosyetik güzel geçtiğimiz günlerde tatil için Türkiye’ye gelmiş. 46 bavulla ülkeye giriş yaptığı için çok konuşulmuştu.

Sosyetik güzel kendisiyle ve o paylaşımla ilgili merak edilenleri Sabah Gazetesinden Sabah’ tan Evren Abdullahoğlu’na anlattı.

Evren Abdullahoğlu’nun sorduğu, “Orman yangınları sırasında yaptığınız tekne paylaşımı nedeniyle sosyal medyada çok tepki aldınız. Bize o günü anlatır mısınız?” sorusuna Yalçın, “Uzun süredir Türkiye’ye gelmemiştim o gün Türkiye’deki ilk günümdü. Bir gün önce Miami’de evimdeydim zaten televizyon izlemem, yangından haberim olmadan o paylaşımı yaptım ve fark edince sildim. Fakat olan oldu çok tepki gördüm. Beni tanımayanlar duyarsız olduğumu düşündü. Bana ‘Vatan haini’ bile dediler. Çok, çok üzüldüm. Herkesten özür diliyorum” cevabını verdi.

Yangından Etkilenen Bölgelere Kendi Adı Yazılı Yardım Aracı Gönderdi

Geçtiğimiz günlerde aldığı tepkilerin ardından Süreyya Yalçın yangın bölgelerine yardım aracı göndermiş, ancak gönderdiği araçta kendi adının yazılı olması tepki çekmişti. Yaptığı hatayı telafi etmek için gönderdiği yardım aracı bölgede bulunana vatandaşlar tarafından eleştirilerin odağı olmuştu.