GündemKamu

Araba almak isteyenler dikkat! Garanti, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası duyurdu

Araba almak isteyenler dikkat… Garanti, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası duyurdu. 0 araba almak isteyen vatandaşlara bankalar tarafından uygun faizle kredi imkanı sunulmaya başlanıldı. Peki Garanti, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası kredi faiz oranları ne kadar? İşte detaylar…

SIFIR ARAÇLARIN KREDİ FAİZ ORANLARI

Otomobil alırken krediye başvurmak isteyenler için hem faiz oranlarını hem de ödeme planlarını araştırdık. Pek çok banka sıfır araca kredi veriyor. Garanti, Akbank, Halkbank, Türkiye İş Bankası ve Ziraat Bankası’nın kredi faiz oranları ile ödeme planlarını haberimizden bulabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI ARAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

İster 0 km ister ikinci el olsun, Ziraat Bankası’ndan taşıt kredisi çekebilirsiniz. Ödemelerde 48 aya kadar vade seçeneği sunuluyor. Örneğin 50 bin TL’lik bir taşıt kredisini Ziraat Bankası’ndan çektiğiniz taktirde, 48 aya %1,61 oranında faiz uygulanıyor. Buna göre 48 ay boyunca ödeyeceğiniz aylık taksit tutarınız 1607 lira 62 kuruş.

HALKBANKASI ARAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Halkbankası araç kredi faiz oranına bakıldığında 0 KM araç için 48 aya %1,48 faiz oranı uygulanıyor. Bu da 50 bin TL’lik bir kredi çektiğinizde aylık ödemeniz gereken tutar 1595 lira 79 kuruş.

GARANTİ BANKASI ARAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Garanti Bankası’ndan 50 bin TL’lik taşıt kredisi çektiğinizde faiz oranı %1,72’dir. 48 y boyunca aylık olarak ödeyeceğiniz rakam ise 1651 lira 39 kuruş.

AKBANK ARAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Bir diğer özel banka olan Akbank’tan 50 bin TL’lik araç kredisi çektiğinizde %1,55 oranında faiz uygulanıyor. Aylık ödemeniz gereken tutar ise 1584 TL.

TÜRKİYE İŞ BANKASI KREDİ FAİZ ORANI

50 bin TL’lik araç kredisini Türkiye İş Bankası’ndan çekmek isterseniz % 1,65 oranında faiz uygulanıyor. Aylık ödemeniz gereken rakam 1623 lira 46 kuruş.