Gündem

Balıkesir’de Feci Kaza İki Kişi Hayatını Kaybetti Yaralılar Var

Balıkesir’de feci kaza… Tatilden dönen 5 kadının bulunduğu araç ile kamyon çarpıştı. Meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybederken, 4 kişide yaralandı.  İhbar üzerine olay yerine sağlık, ekiplerince yararlılar Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma-Çanakkale yolunda meydana gelen kazada Edincik kavşağında dönüş yapan39 ABL 710 plakalı Meltem Kübra Ü. idaresindeki araç ve 10 TF 502 plakalı İbrahim Ö. idaresindeki kamyonet ile çarpıştı. Meydana gelen kazada araç sürücüsü Meltem Kübra Ü. ve arkadaşı Zeynep G. yaşamını yitirdi. Zeynep G.’nin 18 yaşındaki kızı Sena Sude G., Sümmeyye Hüda K., Dilek Ö. ve kamyon sürücüsü İbrahim Ö. yaralandı.

En acı tatil

2 Yaralının Durumu Ağır

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araç içine sıkışan 5 kişiyi güçlükle kurtardı. Sağlık ekiplerince ilk yapılan kontrolde araç sürücüsü Meltem Kübra Ü. ve  Zeynep G.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.  Yaralılar yapılan ilk müdahalelerin ardından olay yerine gelen ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sena Sude G. ve  Sümmeyye Hüda K.’nin durumunun ağır olduğu diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

4’ü arkadaş 5 kadının tatilden döndüğü öğrenilirken, Kazada yaşamını yitiren sürücü Meltem Kübra Ü.’nün Kırklareli’nde diyetisyen olduğu Zeynep G.’nin ise Kırklareli Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.