Genel

Ev Almak İsteyenler! Ziraat Bankası 3+1 Evi 80 Bin TL’ ye Satışa Çıkardı!

Ev almak isteyen vatandaşlar ev almanın yollarını araştırmaya devam ediyor. Ancak Konut fiyatlarının cep yakması sebebiyle ev alma hayallerini ertelemek durumunda kalıyorlar. Ziraat Bankası bunun üzerine yeni gayrimenkul satışları yayınlamaya devam ediyor. Son olarak yayınlanan ilana göre Yuvacık Mahallesi’nde Dubleks Mesken 3+1 dairenin 80 Bin TL ‘ye satışa sunulması ev almak isteyen vatandaşları sevindiriyor. İşte Ziraat Bankası gayrimenkul satış detayları…

Gayrimenkul Satış İhalesine Katılım

  • Gayrimenkullerimizin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle bir kısmı e-ihale yönetimiyle satılmaktadır.
  • Fiziki ihale ile satışına devam edilen her gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının verilmesinden sonra, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile peşin/taksitli satış şartnamesinin doldurularak, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir.
  • E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekmektedir.