Gündem

Meteoroloji Uyardı! Sıcak Hava Dalgası Geliyor O Saatlerde Dışarı Çıkmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı! Yarından itibaren hava sıcaklıkları artış gösterecek. Hava sıcaklıkları artarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerine çıkacak! Bugünden itibaren Marmara, kuzey iç ve doğu kesimlerde sıcaklık mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından dün yaptığı paylaşımda, ” Hava sıcaklıklarının 26.08.2021 Perşembe gününden itibaren artarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Meteoroloji Öğlen Saatlerinde Dışarı Çıkmayın Uyarısında Bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sıcak hava dalgasına karşı dışarı çıkacak olan vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, ” Sıcak havanın önümüzdeki hafta ortasına kadar etkisini sürdürmesinin beklendiği kaydedilen açıklamada, “Sıcak hava dalgası nedeniyle, öğle saatlerinde (11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir “ifadeleri kullanıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından Türkiye genelinde bu haftadan itibaren sıcaklıkların 4 ila 8 derece artacağını belirterek, haftalık hava durumu raporunu paylaştı.