Gündem

Bakan Koca’dan flaş açıklama! Güzel haberi böyle duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla güzel haberi duyurdu. Bakan Koca açıklamasında koronavirüs haritasında kırmızı ilin kalmadığını belirtti.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Şanlıurfa’nın da kırmızı kategoriden çıktığını, Kayseri’nin koronavirüs aşılanma oranının yüzde 75’in üzerine çıktığını ve mavi kategoriye geçtiğini, Ağrı’nın da risk rengini sarıya çevirdiğini belirtti.

BAKAN KOCA’NIN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE;

Bakan Koca son dakika mesajı olarak yaptığı paylaşımında risk haritasında kırmızı ilin kalmadığını duyurarak, ”SON DAKİKA MESAJI: Türkiye Covid-19 Risk Haritasında Kırmızı il kalmadı. İşi başlatmak kadar bitirmek de çok güzel. 80 ilden sana selamlar, sevgiler Şanlıurfa!”

”KAYSERİ risk haritasında artık Mavi. İlk doz aşı oranı %75’in üzerinde. Çevre illerin tamamı Sarı. İç Anadolu’da düşük risk hareketi İç Anadolu’nun kalbinden başladı!”

”AĞRI risk rengini Sarıya çevirdi. Tebrikler Ağrı! Aslında değil Sarı, değil Mavi, Türkiye’nin en yüksek aşılanma oranı en çok Ağrı’ya yakışmaz mı?”