Magazin

Sadakatsiz 2. sezon tarihiyle ilgili yeni gelişme: Belli oldu!

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına geçen fenomen dizi Sadakatsiz’in 2. sezonu merakla bekleniyor. Dizinin hayranları Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlayacak? sorusunun cevabını araştırıyor. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı Sadakatsiz’in 2. sezon tarihi belli oldu. Peki, Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar…

Çok konuşulan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümleri başlıyor. Dizinin çekimlerine 1 Eylül tarihinde başlanması kararı alındı.

SADAKATSİZ 2. SEZON TARİHİ BELLİ OLDU!

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezon başlama tarihinin 15 Eylül Çarşamba günü olarak düşünüldüğünü Gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük ilgi görmeye başladı. En son İspanya’ya satılan dizinin yurt dışı dönüşlerinin de olumlu olması ikinci sezonu daha da önemli yaptı.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Asya ve Derin’in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür. Asya, Derin’le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya’nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin’in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor. Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor. Yeni bölümde Asya ve Derin’e ne olacağı merakla bekleniyor.