Teknoloji

Müzik Tutkunlarına Müjde! Milyonların Kullandığı O Uygulamada Yenilik!

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan ve severek kullanılan müzik, podcast gibi pek çok platformu içinde barındıran Spotify’ dan yeni bir haber geldi. 2021 yılının ortalarından 365 milyon kullanıcıya sahip olan Spotify, Delta Hava Yolları ile anlaşma sağladı. Bu bağlamda Spotify, anlaşmaya göre tüm yolcular, Delta uçuşlarında Spotify içeriklerine herhangi bir ek ücret ödemeden erişebileceklerini açıkladı.

Yolculara Ücretsiz Spotify

Delta Hava Limanı’nın uçak içi koltuk arkası eğlence sisteminin ses bölümünü Spotify devralacak. Konu hakkında açıklama yapan yetkililer, “Delta ile yeni bir ortaklık için yola çıkıyoruz. Delta uçuşlarındaki yolcuların artık Delta Studio’ da uçuş sırasında en sevdikleri içeriklerin keyfini çıkarabilecekler.” ifadelerini kullandı. Uçak içi içeriğin düzenli olarak güncelleneceğini açıklayan şirket, böylece yolcuların Delta ile uçarken her zaman yeni şarkı ve podcast keşfedebileceklerini belirtti.

Şimdilik Mood Booster, Are & Be, Hot Country, Günün En Sevilen Şarkıları ve Relax & Unwind gibi popüler çalma listelerine erişebileceği açıklandı.