Ekonomi

Renault 2 Doz Aşı Olanlara Özel İndirim Kampanyasını Duyurdu!

Renault kampanyayı duyurdu. Renault resmi internet sitesinden kampanyanın detaylarını başlattı. Renault Finans’tan kullanılan kredilerde, satın alınan Renault marka tüm modellerde en az iki doz aşı olmuş müşterilere artı 1 yıl garanti imkanı sunacak. Ayrıca Renault Maxxi Warranty ürününün satın alınması durumunda araç fiyatında 1.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanyanın son günü 30 Eylül 2021.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Renault Finans’tan kullanılan kredilerde, Renault tüm binek yeni satın alınacak araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, en az 2 doz COVID-19 aşısı olan müşterilere, +1 yıl garanti (Maxxi Warranty) ürününün satın alınması durumunda araç fiyatında 1.000 TL indirim yapılacaktır.

Kampanyaya, en az 2 doz COVID-19 aşısı olduğunu belgeleyerek Renault Finans’tan kredi kullanan kişiler girebilir. Ruhsat sahibi, en az 2 doz aşıyı olanın kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ve Maxxi Warranty ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ve Maxxi Warranty ürünlerinin satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır ve araç fiyatında indirim yapılmaz.

Kampanya peşin satın alımlarda geçerli değildir. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.09.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.