Magazin

Bergüzar Korel’den Yeni Poz

Bergüzar Korel’den karnı burnunda yeni pozunu takipçileri ile paylaştı. Oyuncu Halit Ergenç ile evlenen güzel oyuncu Korel 3. çocuğunu kucağına almak için gün saymaya başladı. 2009 yılında Halit Ergenç’le evlenen Korel, 2010 yılında ilk çocuğu Ali’yi kucağına almıştı. Yine geçtiğimiz yıl ikinci oğlu Han’ı kucağına alan Korel üçüncü bebeği Leyla’yı kucağına almak için gün sayıyor.

Ünlü oyuncu karnı burnunda pozunu takipçileriyle paylaştı. ‘Yine üçgen karın’ yazılı fotoğrafını paylaşan Korel’e kısa sürede beğeni yağdı. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan güzel oyuncu yeni paylaşımıyla gündem oldu.

Bergüzar Korel Kimdir?

27 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü tamamladı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Asıl büyük çıkışını ise Kanal D’nin  “2006’nın En Fazla Reyting Alan Dizisi” unvanını alan Binbir Gece dizisinde başrol oyuncusu olarak rol aldı. Bu dizideki başarılı performansı ile 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Oyuncu 2016 yılının Ekim ayında eşi Halit Ergenç ile Kanal D kanalında yayınlanan Vatanım Sensin adlı dönem dizisi ile kamera karşısına geçti. Bergüzar Korel 21 Şubat 2020 tarihinde, “Aykut Gürel Presents Bergüzar Korel, Vol. 2” isimli stüdyo albümünü yayınladı. Korel albümde Özdemir Erdoğan, Levent Yüksel, Sezer Cumhur Önal ve Mazhar Önal gibi birçok ünlü sanatçıların eserlerini caz türünde yeniden yorumladı.

Bergüzar Korel, tiyatro ve sinema oyuncusu Halit Ergenç ile 2009 yılının Ağustos ayında evlendi. 2010 yılının Şubat ayında çiftin Ali isminde bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. 2020 yılının Mart ayında çiftin Han isminde ikinci erkek çocukları dünyaya gelmiştir.