Ekonomi

Vakıfbank apartman dairesi satıyor: 2+1 daire 170 bin TL!

Vakıfbank apartman dairesi satışları gerçekleştiriyor. Ev satın almak isteyenler Vakıfbank tarafından yayınlanan gayrimenkul satış listesini gözden geçirebilirler. Söz konusu listede Sakarya Kemalpaşa’da 2+1 dairenin 170 bin TL’den satışa konulduğu görüldü.

Bu sene bitmeden ev sahibi olmak isteyenler icradan daire satışlarını araştırıyorlar. Vakıfbank yeni konut ilanlarını gayrimenkul satış sayfası üzerinden yayınladı. Listede 2+1 dairenin 170 bin TL’den satışa sunulduğu görüldü. Vakıfbank’tan konut satın almak isteyenlerin, düzenlenen ihalelere katılım sağlaması gerekiyor.

Nasıl başvurulur?

Taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir.

Vakıfbank 170 bin TL’ye satışa konulan konut ile ilgili bilgiler:

Taşınmaz 8 no.lu bağımsız bölüm mimari projesine göre yaklaşık brüt 60 m2 + 5 m2 teras alanlı olup, hol, mutfak, banyo, salon, 2 oda ve teras hacimlerinden oluşmaktadır. Binada asansör bulunmamaktadır. Site içerisinde açık spor sahaları ve market, cafe gibi ticari fonsiyonlar mevcuttur. Taşınmaz kat mülkiyetlidir. Toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan Medeniyet Caddesine olan yakınlığı ulaşımda rahatlık yaşanmasını sağlamaktadır. Bölgenin genel yapılaşma tarzı, plancılık ilkeleri ile yeterli derecede uyumludur. Taşınmaza yakın konumda bulunan bilinen yerler; Sakarya Üniversitesi Kampüsü olarak ifade edilebilir.