Aydın HaberleriDenizli HaberleriEge Haberleriİzmir HaberleriManisa HaberleriMuğla Haberleri

Denizli, İzmir, Muğla, Manisa, Aydın dikkat: Onlarca bekçi alımı için başvurular başladı!

Bekçi olmak isteyenler alım ilanlarını araştırıyor. Son yıllarda hem özel sektör hem de kamu çok sayıda bekçi alımları gerçekleştiriyor. Son olarak ise İzmir, Denizli, Muğla, Manisa, Aydın ve diğer birçok şehirde istihdam edilmek üzere onlarca bekçi alımı yapılacağı öğrenildi. Özel şirketler için yapılacak olan alımlarda başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sayfası üzerinden yapılacak.

İş arayan binlerce kişi bekçi alım ilanlarını araştırıyorlar. İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden İzmir, Denizli, Muğla, Manisa, Aydın ve diğer birçok şehir için özel şirketler bekçi alım ilanları yayınladılar. Şirketler tarafından istenilen başvuru koşullarını sağlayanlar, başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirebilirler.

Başvuru şartları nelerdir?

T.C. Vatandaşı olmak,
18 yaşını tamamlamış olmak,
Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.
Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, (Mezuniyet derecesi, ilanlara göre değişebilir)

Bekçi alımlarına başvuru yapmak isteyenler https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ilanlara ulaşabilirler. İŞKUR üzerinden iş başvuruda bulunmak için ise adayların sisteme T.C. kimlik numaraları ve şifre bilgileri ile giriş yapmaları gerekiyor.