Spor

Şehrin Asi Çocukları Beşiktaş ile berabere! Beşiktaş- Adana Demirspor 3-3 (maç sonucu)

Süper Lig’de 6. hafta mücadelesinde Beşiktaş evinde Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Sergen Yalçın’ın takımı Beşiktaş ile Vincenzo Montella’nın takımı Adana Demirspor kozlarını paylaştı.

Vodafone Park’ta oynanan mücadele 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi siyah beyazlı ekip 20. dakikada Francisco Montero’nun golüyle öne geçti. 43. dakikada  Josed de Souza’nın golüyle farkı 2’ye çıkaran Beşiktaş ilk devreyi 2-0 üstünlükle bitirdi. Siyah beyazlı takımda 53. dakikada Rıdvan Yılmaz 3. golü atarak skoru 3-0’a getirdi. 60. dakikada  Matias Vargas’ın golüyle durum 1-3 oldu.

79. dakikada Mario Balotelli’den farkı 2’ye indiren gol geldi. Mario Balotelli, 90+7’de  sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda topa dokundu arka direğe açılan topu Assombalonga tamamladı ve maçın sonucunu ilan eden gol geldi.

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 14’e yükseltti. Adana Demirspor ise 6 puana çıktı. Lig’in 7. haftasında Adana Demirspor sahasında Gaziantep’i ağırlayacak. Beşiktaş ise Altay deplasmanına gidecek.