GündemKamu

Türk Telekom hat sahipleri dikkat! Başvuru yapmanız gerekli

Türk Telekom hat sahiplerinin dikkatine. Türk telekom hattı kullanan vatandaşlara resmi internet sitesi üzerinden Tivibu kampanyası ile ilgili kampanya duyurusu yapıldı. Eğer sizde hemen Tivibu’ya gelerek, 3 ay boyunca hiçbir ücret ödemeden dolu dolu TV keyfini yaşamak istiyorsanız kampanyadan faydalanmak için online başvuru yapmanız gerekiyor. Peki kampanya detayları nelerdir?

Kampanyadan Kimler Faydalanabilir?
Kampanyadan faydalanmak için online başvuru yapmanız gerekmektedir. Kampanyadan yalnızca yeni Tivibu Uydu ve Tivibu Ev müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanya sadece Süper Paket için geçerlidir.

Kampanya dahil olan abonelere Tivibu Go Süper Paket hediye olarak verilmektedir.

Kampanya 30.09.2021 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya taahhüt süresi 27 aydır.

Kampanya kapsamında Tivibu Ev iç kurulum ücreti alınmayacaktır.

Tivibu Uydu kurulumunun online başvuru sonucunda çağrı merkezinden kargo ile talep edilmesi durumunda iç kurulum bedeli 48 TL peşin veya 24 ay taksitle sunulacaktır. Kurulum ekiplerimiz tarafından yapılması istenirse, iç kurulum ücreti peşin veya 24 ay taksitli seçeneği ile 84 TL olarak faturaya yansıtılır.
Tivibu Uydu hizmeti için Müşteri ihtiyaç ve talebine bağlı olarak dış kurulum hizmetini 125 TL peşin veya 12 ay taksitle toplam 132 TL’ye satın alınabilir.

Tüm taksitli ücretlendirmeler taahhüt süresinin 4.ayı itibariyle başlar.

Aktivasyon Ücreti, Tivibu Ev ve Uydu Platform Hizmetine erişimin sağlanabilmesi için yapılan teknik aktivasyon işlemi nedeni ile Abone’ye yansıtılan tutardır. Kampanya kapsamında yeni aboneliklerde aktivasyon bedeli, üyeliğin 4.ayından itibaren aylık 1,5 TL olarak 24 ay taksitle faturaya yansıtılacaktır.

Aylık 3 TL olan cihaz kullanım tarife bedeli, kampanya kapsamında ücretsizdir. Cihazların mülkiyeti TTNET’e aittir. Abonelik iptali halinde cihazların eksiksiz olarak iade edilmesi gerekmektedir.

Kampanyaya giriş yapılan paketin ücret olarak altına inmemek koşuluyla geçişe açık paketlere geçiş yapılabilecektir. Elde edilen indirim bedeli geçiş tarihinden itibaren yeni pakete göre hesaplanacaktır. Spor içeriği sadece Süper Pakette yer almaktadır ve Süper Pakete geçilmesi halinde giriş yapılan paket dahil hiçbir pakete geçiş yapılamayacaktır. Aksi paket geçişleri taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendirilecektir.

Film kiralama hizmeti hakkında

Kampanya süresince, varsa Seç İzle seçeneklerine ve Tivibu kanallarına ücretsiz olarak ulaşılabilecektir. Varsa Kırmızı Halı klasöründen kiralanan içeriklerin ücretleri faturaya yansıtılacaktır.

İptal hakkında

Üyelik iptali ve/veya kampanyadan çıkılması halinde; taahhütte bulunulan tarihten itibaren iptal dönemine kadar kampanya kapsamında sağlanan tüm indirim ve faydalar toplanarak, taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile karşılaştırılacak, düşük olan tutar faturaya yansıtılacaktır. Ek olarak (varsa) aktivasyon/Tivibu Kurulum ücreti, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı, (varsa) geriye dönük hizmet kullanım ücretleri ve (varsa) tarifede yer alan diğer kullanımlara ait borçlar ayrıca tahsil edilir. Detaylı bilgi için Kampanya Taahhütnamesi’ne bakabilirsiniz.

Tivibu Ev ve Tivibu Uydu Platform hizmeti nedir?

Tivibu Ev, internet abonelikleri (adsl, yalın internet, vdsl) üzerinden sağlanan hızlı internet bağlantısı sayesinde Tivibu Kutusu (stb) ile müşterilere ulaştırılan televizyon hizmetidir.

Bu hizmetle, bilinen ulusal kanalların TV yayınlarına ek olarak, özel kanallarla zenginleştirilmiş yayınlar sunulmaktadır. Bu yayınları durdurma, geri alma, seçilmiş programları 1 hafta içerisinde tekrar izleme gibi kontrolün yüzde yüz kullanıcıda olduğu özellikler müşteriye sunulmaktadır. Yerli ve yabancı film, dizi, müzik klibi, program, belgesel gibi yayınlar ve altyapısı elverişli olan abonelere HD yayınlar sunulmaktadır.

Tivibu Uydu, Türksat sinyali üzerinden Tivibu uydu alıcısıyla müşterilere ulaştırılan yayın platformudur.
Bu hizmetle, Tivibu’daki şifreli olan yerli ve yabancı sinema, belgesel, dizi, spor, müzik kanalların yanı sıra Türksat uydusunda bulunan tüm TV yayınları izlenebilmektedir.

Ayrıca Tivibu uydu alıcısını Ethernet kablo ile İnternete bağlayıp Tivibu Go/Smart TV uygulamasına tek şifre ile giriş yapıp Tekrar İzle, Seç İzle gibi özellikler kullanılabilir.