Spor

Beşiktaş’tan iyi haber! Batshuayi ve Alex Teixeira’dan haber var !

Beşikta’ta Michy Batshuayi ve Alex Teixeira’nın tedavileri tamamlandı. Adana Demirspor maçında sakatlanan Batshuayi ve Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Teixeira’nın tedavileri tamamlandı. Altay maçında sakatlık yaşayan Pjanic ve Atiba ise sahalardan 10 gün uzak kalacak.

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi  C Grubu 2. maçında Ajax ile Hollanda deplasmanında mücadele edecek. Maçın hazırlıklarına devam eden Siyah-beyazlı ekipte sakatlıklar bitmek bilmiyor. Dün sakatlığı düzelen Batshuayi ve Teixeira’dan iyi haber geldi ve takımla antrenmanlara başladılar. Çalışmaya katılan Necip ise ağrılarının artması sonucu antrenmanı yarıda bıraktı.

Altay maçında sakatlık yaşayan Pjanic ve Atiba ise 10 gün daha sahalaran uzak kalacak. Tedavileri devam eden  Welinton, Vida, N’koudou, Ghezzal, Montero ve Mehmet Topal, Ajax karşısında Hollanda’da forma giyemeceyek.

Öte yandan Oğuzhan, Cyle Larin ve Salih Uçan’ın durumları belli değil. Türkiye temsilcisi siyah-beyazlı takım, Şampiyonlar Lig’i C Grubundaki 2. maçında Salı gecesi Ajax’a konuk olacak.