Magazin

Bülent Ersoy Ekibinin Hapis Kararına Karşı Çıktı! “Servetimi Dökeceğim”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde sahne alacak Bülent Ersoy’un orkestrasına büyük şok. Sahte PCR testi ile ülkeye giriş yaptıkları iddia edilen 21 kişilik orkestranın kararı verildi. Hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesi kararı çıkan orkestra hakkında asıl karar 4 Ekim tarihinde açıklanacak. Diva Bülent Ersoy dava sonucunda alınan karara “O çocukları kelepçeli gördüm ya, servetimi ortaya dökeceğim ve bu işin sonuna kadar gideceğim” açıklamaları yaptı.

Sahte PCR Testi Veren Ekip Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde Yargıç Karşısına Çıktı

Bülent Ersoy Kıbrıs’ta bir otelde vereceği konser için KKTC’ye gelen 21 kişilik ekibinin sahte PCR testi ile ülke giriş yapmalarının anlaşılması üzerine ekip, Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargıç karşına çıkarılmıştı. Bir ay gibi bir süredir polis gözetiminde bir otelde bekleyen 21 kişilik ekip, çıkarıldıkları mahkemede sahte PCR testi iddiasıyla yargılanmışlardı. Ekip hakkında hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmeleri kararı alınmıştı. Alınan bilgilere göre asıl karar 4 Ekim tarihinde açıklanacak. Ekibe sahte PCR testi temin eden Y.T. ve M.Ö. otelin genel müdürü S.L. 20’şer bin TL’lik teminatla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Diva, “Kanunlar Çerçevesinde Boynumuz Kıldan İnce”

Diva Bülent Ersoy, ekibi hakkında çıkan karara tepki göstererek, orkestrasının suçsuz olduğunu söyledi bunu kanıtlamak için de elinden gelen her şeyi yapacağını belirten Diva, servetini dökeceğini söyledi. Hürriyet Gazetesinin haberine göre, Diva orkestrası hakkında çıkan karara tepki göstererek, “Ben yaptığım yardımları kimseye söylemedim. Bunca zamandır ne kadar sıkıntı yaşadım kim biliyor? Manen ve maddi olarak ne çektim kim biliyor? Ekibimi elimden aldılar. Maddi kaybım var. Onun yeri dolar ama manen ne yapacağız? O çocukların kaybını kim ödeyecek. Kim o günlerini geri verecek. Kanunlar çerçevesinde boynumuz kıldan ince ama çocuklar da bu işlerin sahtekârlığını nereden bilsin” ifadelerini kullandı.

Diva Servetini Ortaya Dökecek