Kamu

Et Ve Süt Kurumu kura ile personel alımı yapacak: En az lise mezunu olanlar başvurabilir!

Et ve Süt Kurumu personel alımı için ilan verdi. Verilen ilanda lise ve önlisans mezunu olanların başvuruda bulunabileceği bildirildi. 30 Eylül tarihinde yayınlanan ilana başvurular 4 Ekim tarihine kadar kabul edilecek.

Et ve Süt Kurumu, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden personel alım ilanı yayınladı. İlana göre, Sıhhi Tesisatçı kadrosuna personel alımı yapacak. Kadroya en az lise mezunu olanlar başvuruda bulunabilecekler. Kadroya başvuranlar arasından seçilenler ise kura yöntemi ile belirlenecek. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Başvuru şartları

Bulaşıcı hastalığı olmadığını ve sağlık durumunu tam teşekküllü sağlık kurulu raporu ile belgelemek (İşe alıncaklardan daha sonra istenecek)

Tehlikeli sınıfa tabi işlerde ve vardiyalı işlerde çalışabilir olduğunu sağlık raporu ile belgelemek.
Vardıyalı işlerde çalışabilmek.

Başvuruda bulunacak kişilerin Sıhhi Tesisatçı mesleğinde en az 2 yıl iş deneyiminin olması ve bunu sigortalı hizmet belgesi ile belgelemek.

En az ortaöğretim(lise) mezunu olmak. (Lise mezunları için Soğutma ve İklimlendirme, Tesisat Teknolojisi ev Metal Teknolojisi bölümü mezunu olmak, Önlisans mezunları için Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Bölümü mezunu olmak)

Kura sonucu, mülakaat tarihi, ve mülakatın yapılacağı yer Kurum web sitesinden bildirilecek olup, başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.