Ekonomi

Emekliler dikkat: Başvurana 300 TL market indirimi yapılacak!

Emeklilere 300 TL market indirimi müjdesi verildi. Türkiye’de emekliler için kamu kurumları ve özel kurumlar çeşitli açıklamalarda bulunuyor. Emekli müşteri kazanma yarışında olan bankalarda çeşitli kampanya duyuruları yapıyorlar. Bu kapsamda açıklamada bulunan TEB Bankası kredi kartı ile 100 TL ve üzeri market ve sağlık harcaması yapan emeklilerin harcamalarına %20, ayda en fazla 50 TL, 6 ay boyunca 300 TL indirim yapacağını bildirdi.

TEB Bankası yaptığı yazılı açıklama ile emeklileri sevindirecek bir duyuruda bulundu. Banka açıklamasına göre, 31 Ekim’e kadar emeklilere alışveriş ve sağlık harcamalarında indirim yapılacak. Bu kapsamda yapılan açıklamada, “1 Şubat – 31 Ekim 2021 tarihleri arasında TEB kredi kartına başvuran ve onaylanan kartı ile market ve sağlık harcaması yapan emekli maaş müşterilerimiz %20 indirim fırsatına sahip olacaklar.” İfadeleri kullanıldı.
Kampanya için TEB Şubeleri, Direkt Satış Kanallar, CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması, Çağrı Merkezi, ATM ve SMS kanallarından başvuru yapılabilecek.

Market ve Sağlık harcamasının kampanya detayları

Kazanılan indirim karta anında yansıtılacaktır. Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecektir. Sade Kart, ticari kartlar, banka kartları, sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahil değildir.

Her takvim ayı içerisinde en fazla 50 TL indirim kazanılabilir. İndirim kazanma hakkı 1 Şubat 2021 tarihi itibari ile başlamış olup 30 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecektir.

1 Şubat – 31 Ekim tarihleri arasında ilk kez kredi kartı başvurusu yapan ve yeni onaylanan kredi kartı ile 100 TL ve üzeri sağlık ve market harcaması yapan müşterilerimiz yararlanabilecektir.

1 Şubat 2021 tarihi öncesi açık kredi kartı olan veya 1 Şubat 2021’den sonra bu kartını iptal ettirmiş müşterilerimiz kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında her ay 100 TL ve üzeri market ve sağlık alışverişinde %20 indirim, ayda en fazla 50 TL, 6 ay boyunca en fazla 300 TL indirim kazanılabilir.